+32(0) 467 09 32 72
4 krachtige voordelen van bloggen
Een van de meest effectieve manieren om naamsbekendheid op te bouwen en tegelijkertijd relevante en nuttige inhoud aan uw doelgroep te bieden, is door consistent te bloggen.
  • Uitzonderlijke boost voor zoekmachineoptimalisatie.
  • Ontwikkelt en versterkt relaties met bestaande en nieuwe klanten.
  • Verbind mensen met uw merk, product en diensten.
  • Creëer mogelijkheden om te delen.
Informeer je klanten.

Als u geïnteresseerd bent in het vergroten van uw online bekendheid, terwijl u zichzelf als een expert in uw branche wilt vestigen, wilt u zeker profiteren van bloggen als een marketingstrategie.

Als het gaat om kleine bedrijven, is bloggen vrijwel een must. Als u niet de tijd, middelen of expertise hebt om bloginhoud te schrijven, kunt u de berichten uitbesteden aan een digitaal marketingbureau zoals WD+ die unieke, relevante en boeiende inhoud voor uw blogsite kan maken.

50+
Blog Layouts
156+
Blog Articles
Belang

Hoe?

Blogs zijn een geweldige manier om nieuwe inhoud op een website te genereren en bieden een katalysator voor e-mailmarketing, sociale media-promotie, om meer bezoekers naar uw website te genereren
seo

Helpt bloggen SEO?

Bloggen is goed voor SEO omdat het helpt bij een aantal dingen die belangrijke rangschikkingsfactoren zijn. Wanneer u een blog heeft die regelmatig wordt bijgewerkt met blogberichten van hoge kwaliteit en over onderwerpen die relevant zijn voor uw doelgroep, kan dit een enorm verschil maken voor de prestaties van uw algemene website in de zoekmachines.
Verkeer

Meer bezoekers

Iemand die naar uw website komt vanuit een blogbericht dat wordt weergegeven in de zoekresultaten, krijgt meer reden om een tijdje te blijven hangen en alles te lezen dan iemand die op een pagina belandt met minder tekst of informatie.
Berichten

Inhoud

Wanneer uw doelgroep een bericht leest waar ze van houden, is de kans groter dat ze het delen, meer verkeer genereren, terugkomen naar uw website om meer van uw inhoud te zien. Goede artikels zijn interessant, beschrijvend en boeiend. Het moet lezen als een krantenkop of een tv-nieuwsflits, waarbij de lezer wordt aangezet op de link te klikken.
media

Afbeeldingen

Afbeeldingen moeten van hoge kwaliteit zijn en relevant zijn voor het bericht. Optimaliseer uw afbeeldingen, hou echter rekening met auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen, de eigenaar van het auteursrecht kan verschillende verhaalsmogelijkheden hebben om het gebruik te compenseren .
DOEL

Waarom ?

Bloggen is een geweldige manier om uzelf of uw bedrijf, product of service te promoten. Dit betekent dat u iets online kunt verkopen via uw blog of dat u het alleen voor informatieve doeleinden kunt gebruiken.
Geniet van enkele voorbeelden

Bekijk enkele van onze werk- en casestudy’s voor klanten. Wij bekijken de strategie om daarna nieuwe campagnes op te bouwen of accounts op te zetten bij nieuwe netwerken.