+32(0) 467 09 32 72
Professionele SEO voor uw bedrijf

Iedereen wil zijn website op de eerste pagina van de zoekresultaten zien, maar niet iedereen verdient het om daar te zijn. Uw merk en website moeten dat recht echt verdienen. Google gebruikt nu meer dan 200 signalen in hun algoritme om te scoren. Zo hebben ze vorig jaar alleen al meer dan 540 kwaliteitsverbeteringen in hun zoekalgoritme doorgevoerd.

Website is kaar... en nu ?

Als (startende) ondernemer heb je een website. Logisch toch, want je wil online laten zien wie je bent en wat je doet, wat je verkoopt of wat jouw bedrijf voor klanten kan betekenen.

Klaar ?

Je website ziet er mooi uit qua ontwerp en alle informatie over jouw product of dienst staat erin. Maar ben je nu klaar? Vinden jouw klanten jou wel en als een potentiële nieuwe klant zoekt in Google, vindt hij jou dan gelijk of moet hij daar veel moeite voor doen?

Vindbaarheid

Behalve een mooi design heeft een website ook relevante bezoekers nodig. Alleen dan heeft een website rendement. Goede teksten zijn daarom essentieel. Website content is heel belangrijk! SEO staat voor Search Engine Optimalisation, oftewel het optimaliseren van een website, zodat zoekmachines zoals Google de website goed kunnen vinden.

SEO EN GOOGLE

Goede teksten zijn dus cruciaal voor een website. Als de producten en diensten duidelijk en goed beschreven worden, verhoogt dat de vindbaarheid. Maar ook aanvullende content is belangrijk. Nieuwe content, omdat Google nieuwe content hoger waardeert dan statische websites die nooit veranderen. Hoe beter Google begrijpt waar jouw websiteteksten over gaan, hoe beter de zoekwoorden aan jouw potentiële klanten gekoppeld kunnen worden.

CONTENT SCHRIJVEN

Het is dus belangrijk om goede content op je website te hebben staan. En deze content ook steeds aan te passen, aan te vullen en uit te breiden. Dat kan op veel manieren: productpagina’s, activiteiten, nieuws, informatie, blogs en marketingpagina’s, maar ook reviews van klanten. Zo laat je (potentiële) klanten zien wat je te bieden hebt en is er meer interactie mogelijk.

INVESTEER

Als ondernemer investeer je voortdurend in je bedrijf. Je werkt hard aan omzet en nieuwe klanten. Daar hoort ook bij dat je tijd vrijmaakt voor het verbeteren van je website en online (verkoop)activiteiten. Niet iedereen kan of wil dit zelf doen. Het schrijven van goede SEO content is een investering waard. Professionele en aantrekkelijke teksten kun je laten schrijven door een specialist die bijvoorbeeld gericht zoekwoordenonderzoek doet en daarmee jouw website optimaliseert.

CONTENT IS BELANGRIJK

Als je ook jouw website of webshop wil voorzien van effectieve content, dan is dat een doorlopend onderdeel van jouw werkzaamheden, net zoals de boekhouding en offertes maken, of het inkopen van producten. Voor de administratie vraag je waarschijnlijk een boekhouder om hulp en voor de inkoop laat je je misschien ook wel adviseren. Waarom dan niet voor goede content een SEO-schrijver, zodat jij je kunt concentreren op waar jij goed in bent?
Check your Website’s SEO
WD+ heeft een aantal standaard pakketten voor het laten schrijven van SEO teksten en het optimaliseren van jouw  website. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. Wij denken graag met je mee wat voor jou het meest geschikte pakket is.

Meer bezoekers op je website
Of je nu een bedrijfswebsite hebt, een webshop of een eenvoudige blog; iedereen wil meer bezoekers aantrekken. Een website die niet wordt bezocht is nu eenmaal jouw tijd niet waard. Maar hoe doe je dat? Wat is de beste manier om meer traffic te genereren?
Zoekmachine optimalisatie
99%
Sociale Media
95%
Offline Promotie
65%

Nieuws & Tools

Goed om weten